Moje dane po połączeniu Paneli Pracodawców
Edytowane
Czy muszę zakładać Panel Pracodawcy od nowa? Co z moimi danymi (firma, ogłoszenia, CV)?
Nie musisz zakładać konta od nowa. Twoje dane - firma, ogłoszenia, użytkownicy i zgromadzone CV - zostały przeniesione do nowego jednego Panelu Pracodawcy automatycznie. Przy pierwszym logowaniu poprosimy Cię jedynie o zaakceptowanie nowego regulaminu.
Gdzie znajdę swoje dotychczasowe ogłoszenia?
Wszystko zostało na miejscu. Zarówno ogłoszenia, jak i CV, znajdziesz w widoku „Zarządzaj rekrutacjami", a wykupione pakiety z obu portali — w zakładce „Moje produkty". Z tego miejsca opublikujesz też nowe ogłoszenia.
Gdzie są aplikacje i CV od kandydatów?
Wszystkie aplikacje na ogłoszenia, które opublikowałeś, znajdziesz w Panelu. Podobnie jak kandydatów dopasowanych do Twoich ról (w ramach funkcji Matchmakingu).
Czy historia moich rekrutacji została zachowana?
Tak, wszystkie informacje na temat historycznych rekrutacji masz w nowym Panelu Pracodawcy.
